La Fira de les Comarques compta amb l’actuació dels Cabets d’Ontinyent i dels Gegants i Cabuts del barri de Patraix de València

El cap de setmana del 31 de març i 1 i 2 d’abril va tindre lloc a València la Fira de les Comarques, que any rere any organitza la Diputació de València. Les comarques de la demarcació provincial de València van poder mostrar tot el seu potencial i arrels en els diferents casetes situades als voltants i dins de la Plaça de Bous de València.

Els Cabets d’Ontinyent varen representar a la Vall d’Albaida el dissabte, 1 d’abril, pel matí, fent el seu ball a l’Estació del Nord i a les portes de la plaça de Bous. Així mateix, la vesprada del dissabte i el diumenge va ser el torn dels Gegants i Cabuts del barri de Patraix de València, amb l’acompanyament musical de la Xaranga “Quart de To” de Quart de Poblet, que varen amenitzar els visitants a la Fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *