Els Gegants i Cabuts de Benetússer tornen als carrers del poble per participar en la XII Fira Associativa i Comercial

La Fira Associativa i Comercial de Benetússer és l’aparador que pretén posar en valor el xicotet comerç i el món associatiu del poble en una fira de cap de setmana ple d’activitats. Enguany s’ha celebrat la XII edició el cap de setmana del 29 i 30 d’abril i 1 de maig.

Els Gegants i Cabuts de Benetússer (l’Horta Sud) portaven sense ballar pels carrers del seu poble des dels actes del 9 d’Octubre de 2019 i, després de 2 anys de restriccions per Covid, varen tornar amb força per participar en la XII FAC en 2 ocasions.

El divendres, 29 d’abril, es va fer la inauguració. Tot i que han participat en més ocasions en aquesta fira, va ser la primera vegada que prenien part d’aquesta, on alguns dels Cabuts i amb la música del Grup de Gaita, Dolçaina i Percussió “Dolxaraina” varen obrir la comitiva de la Corporació Municipal, representants del municipi convidat, El Pinós, i les Falleres Majors benetussines, acompanyant-la en cercavila durant una part del recorregut d’inauguració.

El dissabte, 30 d’abril, i afegint-se en aquesta ocasió també els Gegants Medievals, varen fer una cercavila per tota la fira, també amb l’acompanyament de Dolxaraina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *