La Colla Gegantera de Vila-real participa en la Setmana Cultural de la Falla Dr. J.J. Dómine-Port de València

El diumenge 5 de març, la Colla Gegantera de Vila-real (la Plana Baixa) es va desplaçar fins a València, més concretament fins a les antigues Drassanes del Port per a participar en la Mostra de exhibicions de festivitats tradicionals valencianes emmarcada en la Setmana Cultural d’aquesta comissió fallera Dr. J.J. Dómine-Port.

Aquesta Mostra ha servit de cloenda de la Setmana Cultural i en la qual també varen participar la Muixeranga Carabassota de Guadassuar, diversos grups de Balls Regionals Valencians de diferents falles i els 4 Gegants de Vila-real com a representants del Món Geganter valencià.

L’acte, que va tindre lloc dins la nau de les antigues Drassanes del Port, va ser una mostra de música i ball per part de totes les colles, on es va crear una gran germanor entre totes elles. Una a una eixien al mig de la nau central per a fer el ball davant d’un públic entregat i, per acabar, a l’exterior de les Drassanes, totes les agrupacions van realizar un ball final conjunt per a finalitzar la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *