2 nanos de Dansants de Castelló participen en la Gala Pediàtrica de Nadal de l’Hospital General

El dimarts, 20 de desembre, va tindre lloc la Gala Pediàtrica de Nadal de l’Hospital General Universitari de Castelló de la Plana (la Plana Alta), la qual va ser retransmesa per Mediterráneo TV i en la què varen participar molt col·lectius de la ciutat per fer l’estància de les i els pacients en l’hospital un poc més amena durant les festes nadalenques, realitzant les seues mostres en la part enjardinada del centre hospitalari i, també, amb l’ajuda dels bombers que varen apropar algunes de les mostres a les finestres de les habitacions dels i les pacients amb una plataforma d’elevació.

Varen participar, entre altres, l’Associació de Dansants de Castelló entre altres, amb una parella de Nanos, Cap de Dansa i Catinenc, acompanyats per Pep Oria i Eliseu Artola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *