La Colla Gegantera de l’Alcora celebra el seu X aniversari estrenant un nou gegant

La Colla Gegantera de l’Alcora (l’Alcalatén) es prepara per celebrar el seu desè aniversari amb un gran esdeveniment. El dissabte, 2 d’octubre, es farà l’estrena d’una nova figura que es sumarà, així, a la imatgeria alcorina.

Aquesta estrena comprarà amb la participació de l’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana, el Grup de Danses “Sant Roc” de Paiporta, els Cavallets de l’Associació de Dansants del Corpus de Castelló de la Plana, l’Haca Traca Almalafa de l’Associació Cultural “Botafocs” de Castelló de la Plana, els Nous Pobladors d’Al-Qüra, l’Alcora Tambor i el Grups de Danses “Font d’Aixart” de l’Alcora.

La cita serà el dissabte, 2 d’octubre, a les 18 h. a la plaça de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *