Els Nanos i Gegants d’Alacant tornen a participar en un esperat Pregó de Fogueres

El passat divendres, 3 de juny, Alacant (l’Alacantí) va fer el tir d’eixida de les Fogueres de Sant Joan, unes esperadíssimes festes que feia 2 anys que no es celebraven per la pandèmia i que, a la fi, tornen a veure la llum.

Desde que es va instaurar la desfilada del Pregó de les Fogueres els Nanos i Gegants d’Alacant hi han participat. Aquest any ha sigut molt especial després de la pandèmia. Moltíssima gent va omplir els carrers que van aplaudir, en primer lloc, les danses dels nanos i gegants.

En arribar a la plaça de l’Ajuntament van decorar la façana presidint l’acte mentre es portava a terme el pregó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *