Els Nanos d’Alcoi participen en la Cloenda del 44è Aplec Excursionista dels Països Catalans celebrat enguany al municipi

Enguany, el 44è Aplec Excursionista dels Països Catalans s’ha celebrat a la capital de l’Alcoià, seu enguany d’aquest aplec que organitzen els centres excursionistes de territoris del domini linguistic i que, enguany del 2 al 6 de desembre, han comptat amb nombroses activitats a Alcoi i pobles colindants per acostar també aquesta part del territori a totes aquelles persones que han participat de l’aplec. Des de rutes muntanyoses, escalada, però també rutes culturals han omplert els 4 dies. A més, han tingut lloc moltes activitats culturals, conferències, espectacles, actuacions…. entre elles la cercavila que varen fer els Nanos d’Alcoi el dia de la cloenda de l’aplec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *